ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπέρδεψε τα 500ευρα με τα 50ευρα!

Έτσι έγινε το λάθος με τις «έξτρα» 40 χιλιάδες ευρώ

Φαίνεται ότι αποκάλυψαν το λάθος που έγινε στο ταμείο της τράπεζας οι κάμερες του καταστήματος και, όπως προκύπτει, το μεγάλο λάθος το έχει κάνει η ταμίας του καταστήματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος», η πελάτης προσήλθε στο ταμείο για να κάνει ανάληψη συγκεκριμένου ποσού, ωστόσο, η υπάλληλος της τράπεζας της έδινε 500ευρα, τα οποία μετρούσε ως 50ευρα.

Όταν η ταμίας ανακάλυψε το έλλειμμα, κλήθηκε στο κατάστημα η 55χρονη πελάτης, η οποία, ωστόσο, αρνήθηκε ότι έλαβε ποσό μεγαλύτερο από αυτό που είχε ζητήσει.

Η υπόθεση είχε καταγγελθεί στο ΤΑΕ Λευκωσίας, το οποίο είχε ξεκινήσει αμέσως την διερεύνησή της. Από τις έρευνες στην οικία της 55χρονης, εντοπίστηκε το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ, το οποίο παραλήφθηκε. Η ίδια τελεί υπό κράτηση, με το διάταγμα να λήγει αύριο.

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, εναντίον της διερευνάται το αδίκημα της κλοπής, ενώ συνεχίζονται και οι εξετάσεις του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του καταστήματος της Τράπεζας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση