ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό και οι τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά αλλά η κατάσταση της υγείας τους χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου

ΚΥΠΕ

Στο ΓΝ Πάφου μεταφέρθηκαν χθες τέσσερα άτομα μετά από τροχαίο που συνέβη στο δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό και οι τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά αλλά η κατάσταση της υγείας τους είναι εκτός κινδύνου.

Ο σοβαρός τραυματισμός τεσσάρων προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου που συνέβη αργά το απόγευμα της Τρίτης στον δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο συνέβη στις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης μετά από μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, στα οποία επέβαιναν ένα ζευγάρι από την Τσεχία και ένα ζευγάρι από την Μεγάλη Βρετανία αντίστοιχα.

Στην σκηνή έσπευσαν ασθενοφόρα που μετέφεραν και τους τέσσερις επιβαίνοντες των δύο οχημάτων στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό και οι τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά αλλά η κατάσταση της υγείας τους χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας Πάφου την Τρίτη για πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων, έγιναν 17 τροχαίες καταγγελίες. Στο πλαίσιο των ελέγχων ένα άτομο ηλικίας 59 ετών αρνήθηκε να δώσει δείγμα σε έλεγχο αλκοόλης με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Επίσης ένα πρόσωπο συνελήφθη όταν εντοπίστηκε να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα 101 χιλιόμετρα αντί 50 χιλιόμετρα που ήταν το επιτρεπόμενο όριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση