ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεγάλη κομπίνα στην Κύπρο: Ταξιδιωτική πράκτορας «κρέμασε» κόσμο ενόψει 15Αυγούστου

«Άρπαξε» χρήματα κι εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Μεγάλη κομπίνα έστησε σε βάρος μεγάλου αριθμού πολιτών στην περιοχή της Λάρνακας, γυναίκα η οποία προσποιούνταν την ταξιδιωτική πράκτορα και έκλεινε ταξιδιωτικά πακέτα-«φαντάσματα» σε ανυποψίαστους πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24News, η γυναίκα έχει προβεί στην διευθέτηση ταξιδιωτικών πακέτων μέχρι και μερικών χιλιάδων ευρώ, εκμεταλλευόμενη μια εποχή η οποία είναι ιδιαίτερα «καυτή», καθώς χιλιάδες κόσμου σπεύδουν να κανονίσουν τις διακοπές τους.

Διαβάστε, επίσης: Τράπεζα Κύπρου - Αυτές είναι οι νέες χρεώσεις για συναλλαγές από το ταμείο

Σύμφωνα με την πληροφόρησή μας η γυναίκα, που κατάγεται από την Λάρνακα, έχει εξαφανιστεί από το βράδυ της Τετάρτης, με τα δεκάδες θύματά της να μένουν «ξεκρέμαστα» και να προχωρούν σήμερα, Πέμπτη, σε καταγγελίες στην Αστυνομία.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης, μεγάλος αριθμός καταγγελιών εις βάρος της γυναίκας έχει γίνει στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, μέλη του οποίου έχουν ξεκινήσει την λήψη καταθέσεων, με την διερεύνηση της υπόθεσης να βρίσκεται σε αρχικά στάδια.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την πληροφόρησή μας, έχουν γίνει 15 καταγγελίες στην Αστυνομία, ενώ το κλαπέν ποσό που έχει προκύψει, βάσει της τελευταίας μας ενημέρωσης, ανέρχεται περίπου στις 26.500 ευρώ.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση