ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με τι καιρό θα καρναβαλιστούμε - Live Εικόνα

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ανακοινώσεις

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και τις απογευματινές ώρες πιθανό να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικές βροχές, κυρίως στο εσωτερικό, τα ορεινά και τα ανατολικά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι λίγο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση