ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με ψηλές θερμοκρασίας θα μας αποχαιρετήσει ο Αύγουστος

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, Τοπικά, κυρίως γύρω στις αυγινές ώρες, αναμένεται χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Αρχικά, στα νοτιοδυτικά, θα πνέουν δυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται, κατά διαστήματα, αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναμένεται χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται, κατά διαστήματα, αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση