ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με κοκαΐνη στο ΓΣΠ οι οπαδοί της Eintracht

Μπαγλάρωσαν τέσσερα άτομα - Ποια η ποινή τους

Στην άμεση καταχώρηση για εκδίκαση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, υποθέσεων παράνομης κατοχής ναρκωτικών και μεταφοράς επικίνδυνων αντικειμένων σε αθλητικό χώρο προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, μετά τη σύλληψη τεσσάρων προσώπων, που συνελήφθησαν χθες βράδυ, στο στάδιο ΓΣΠ, στην Λευκωσία, λίγο πριν τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων και Eintracht Frankfurt.

Τα τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 20, 25, 26 και 27 ετών, οπαδοί της Eintracht, συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχων που γίνονταν στις εισόδους του σταδίου, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, εντοπίστηκαν να κατέχουν από μία φωτοβολίδα ο καθένας, ενώ στην κατοχή του 26χρονου, εντοπίστηκε επίσης, ποσότητα κοκαΐνης.

Κατά την εκδίκαση των υποθέσεων σήμερα, το Δικαστήριο έκρινε ένοχους τους τέσσερις κατηγορούμενους, οι οποίοι παραδέχτηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου ενοχή στη διάπραξη των αδικημάτων.

Το Δικαστήριο επέβαλε στους τέσσερις κατηγορούμενους ποινή προστίμου 400 ευρώ για τη μεταφορά επικίνδυνου αντικειμένου σε αθλητικό χώρο, ενώ στον 26χρονο, επιβλήθηκε επιπρόσθετα ποινή προστίμου 250 ευρώ για την παράνομη κατοχή ναρκωτικών. Οι τέσσερις καταδικασθέντες κατέβαλαν άμεσα την πληρωμή των προστίμων που τους επιβλήθηκαν από το Δικαστήριο.

Τη διάπραξη των αδικημάτων είχαν διερευνήσει ο Αστυνομικό Σταθμός Στροβόλου και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X