ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με 91.000 ευρώ την εβδομάδα ενοικιάζεις αυτή την βίλα στην Πόλη Χρυσοχούς

Απίστευτο και όμως αληθινό

24news team

Βίλα στην Πάφο και συγκεκριμένα στην Πόλη Χρυσοχούς είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση από την 1η Μαΐου έως 31η Αυγούστου για 91.000 ευρώ την εβδομάδα! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται είναι αληθινό και πρόκειται για το «Antara Palace» το οποίο όπως περιγράφεται από συγκεκριμένη σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία προωθεί με ανάρτησή της την ενοικίαση της βίλας, είναι «το μοναδικό παλάτι του 21ου αιώνα στη Μεσόγειο». Το «Antara Palace» εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2013 και αποτελεί έργο, 25 εκατ. ευρώ, του Ούγγρου επενδυτή Sandor Kenyeres.

Να σημειωθεί ότι το προαναφερθέν παλάτι είναι εμπνευσμένο από αρχιτεκτονικές παραδόσεις του ελληνιστικού πολιτισμού, ενώ κάθε τοίχος έχει ζωγραφιστεί στο χέρι για να αναπαράγει τα συναρπαστικά παλάτια της αρχαίας ελληνικής αριστοκρατίας, κάθε ψηφιδωτό πλακάκι έχει τοποθετηθεί ξεχωριστά στην τελειότητα και οι σουίτες είναι διακοσμημένες με μετάξι και βελούδινα υφάσματα.

Για όσους, ίσως, ενδιαφέρονται η εν λόγω βίλα βρίσκεται σε παραλία της Πόλης Χρυσοχούς και έχει εμβαδόν 2400 m². Διαθέτει έξι βασιλικές σουίτες και μία προεδρική Σουίτα, σπα και γυμναστήριο, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, δύο τζακούζι, σάουνα, υδρομασάζ, αίθουσα γιόγκα. Διαθέτει επίσης ιδιωτική παραλία 150 μέτρων, beach lounge, ιδιωτικό κινηματογράφο και βεράντα με κήπο.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι με μπόλικη δόση χιούμορ έσπευσαν να σχολιάσουν.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση