ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία Μιχαήλ: «Ματσωμένοι» και με «πράμα» τα αδέρφια μια μέρα μετά τον φόνο

Νέα στοιχεία που τους «καίνε»

Η Αστυνομία κατέχει μαρτυρίες ότι οι δύο εκ των τριών αδελφών, που τελούν υπό κράτηση για τον εκ προμελέτης φόνο του Χρίστου Μιχαήλ 44 χρόνων που βρέθηκε νεκρός τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, σε χωράφι στα Πολεμίδια , είχαν στην κατοχή τους μεγάλο χρηματικό ποσό και ποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές είναι πλέον πεπεισμένοι ότι οι εκτελεστές του Μιχαήλ άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και ποσότητα κοκαΐνης που υπήρχε στο αυτοκίνητο, γι' αυτό και δεν ασχολήθηκαν με τα 4,200 ευρώ και το γραμμάριο κοκαΐνης που βρέθηκαν στις τσέπες του θύματος.

Μαρτυρίες που έχουν εξασφαλιστεί από το περιβάλλον των υπόπτων, αναφέρουν ότι οι ύποπτοι, μία μέρα μετά τον φόνο, παρουσιάστηκαν στην πιάτσα «ματσωμένοι» και με «πράμα».

'Οπως έχουν παραδεχθεί οι ύποπτοι, κίνητρο του φόνου ήταν η ληστεία. Τα δύο αδέλφια ηλικίας 28 και 19 ετών ανέφεραν συγκεκριμένα ότι σχεδίασαν το φόνο το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και την Κυριακή βράδυ έστησαν παγίδα θανάτου στον 44χρονο Μιχαήλ, παρουσία του ανήλικου αδελφού τους.

Η Αστυνομία θεωρεί την υπόθεση εξιχνιασθείσα και οι ανακριτές έχουν πλήρη εικόνα των όσων διαδραματίστηκαν εκείνο το βράδυ. Το ανακριτικό έργο συνεχίζεται πάντως πυρετωδώς, ώστε να οδηγηθεί η υπόθεση ενώπιον της δικαιοσύνης.

Το μόνο που απομένει για να συμπληρωθεί το παζλ του άγριου φονικού είναι ο εντοπισμός του φονικού όπλου και του κινητού τηλεφώνου του θύματος. Για αυτό και η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες σε υποστατικά φίλων και συγγενών των υπόπτων στην πόλη και επαρχία Λεμεσού.

Χθες , σε κεκλεισμένων των θυρών και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, το Δικαστήριο ανανέωσε το διάταγμα κράτησης των υπόπτων για ακόμη οκτώ ημέρες, περίοδο κατά την οποία αναμένεται ότι θα συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X