ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ματσάκης: Φαινόταν από την πόρτα του νεκροτομείου ότι έχει δεχτεί επίθεση από σκύλους (vid)

Τι λέει ο ιατροδικαστής που διενήργησε την 4η νεκροψία

Την δική του εκδοχή έδωσε ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της άτυχης 46χρονης Petruna Milchova Nikolova που έχασε την ζωή της όταν όπως όλα δείχνουν δέχτηκε επίθεση από σκύλους.


Ο κύριος Ματσάκης διενήργησε σήμερα την τέταρτη στην σειρά ιατροδικαστική εξέταση στην σωρό της άτυχης γυναίκας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν έκδηλο το ότι η Petruna δέχτηκε επίθεση από σκύλους. Πρόσθεση ότι αυτό φαινόταν χωρίς καν να κάνει εξέταση αφού το διαπίστωσε με το που μπήκε στο νεκροτομείο.


Αναφερόμενος στα αποτελέσματα προηγούμενων νεκροτομών ο κύριος Ματσάκης δήλωσε ότι δεν μπορεί να πει γιατί έδειξαν λάθος αποτελέσματα τονίζοντας ότι την απάντηση μπορούν να την δώσουν μόνο οι εμπλεκόμενοι.

Θυμίζουμε ότι μετά το επεισόδιο της επίθεσης οι ύποπτοι φέρονται να μετέφεραν τους συγκεκριμένους σκύλους σε άγνωστη περιοχή να τους πυροβόλησαν και να τους έθαψαν. Επίσης ο πληροφοριοδότης, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, είπε στην Αστυνομία ότι οι ύποπτοι διαθέτουν ακόμα πέντε σκύλους που βρίσκονται σε κλουβιά και ότι τους έχει παραλάβει η Αστυνομία αλλά δεν εμπλέκονται στο επεισόδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X