ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαθήτρια κατήγγειλε επίθεση - Εγγονός και παππούς πήγαν να... καθαρίσουν

Τους πέρασαν χειροπέδες

24news team

Νέο σοβαρό περιστατικό σε σχολείο σημειώθηκε την Τρίτη (19/12) στη Λεμεσό που είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη παππού και εγγονού.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, μαθητής Γυμνασίου επιτέθηκε σε μαθήτρια, η οποία ειδοποίησε τη μητέρα της ενημερώνοντας την για το περιστατικό.

Στη συνέχεια η μητέρα της μαθήτριας, μετέβηκε στο σχολείο αναζητώντας τον μαθητή που επιτέθηκε στην κόρη της.

Η μητέρα αφού επικοινώνησε με τον 70χρονο πατέρα της, δηλαδή τον παππού της μαθήτριας, κατέφθασε στο σχολείο και στην είσοδο συνάντησε τον διευθυντή του Γυμνασίου όπου του είχε πει πως απαγορεύεται να εισέλθει εντός του σχολείου.

Ο 70χρονος, έσπρωξε τον διευθυντή του σχολείου με την Αστυνομία να ενημερώνεται για το περιστατικό. Στο σημείο έφθασε άμεσα μέλος της ομάδας Ζ που βρισκόταν κοντά στην περιοχή και ταυτόχρονα ένα άλλο όχημα στάθμευσε έξω από το σχολείο.

Από το όχημα, κατέβηκε ο 20χρονος αδελφός της μαθήτριας και με άγριες διαθέσεις προσπάθησε να εισέλθει εντός του σχολείου με το μέλος της αστυνομικής δύναμης να προσπαθεί να τον ηρεμήσει, ωστόσο ο νεαρός ήταν εκτός ελέγχου και τον έσπρωξε.

Ο 20χρονος συνελήφθη ενώ ο 70χρονος στην προσπάθεια του βοηθήσει τον εγγονό του, έσπρωξε τον αστυνομικό με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο ίδιος.

Εναντίον των δύο εξετάζονται τα αδικήματα της επίθεσης κατά αστυνομικού, αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης, παράνομης εισόδου σε σχολείο και ανησυχίας.

Σημειώνεται πως το περιστατικό με τη μαθήτρια που είχε προηγηθεί εξετάζεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση