ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραμυθένιο σκηνικό στο Τρόοδος! (Pics)

Κατάλευκο πέπλο σκεπάζει τις ορεινές μας περιοχές

Η Κύπρος μας δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, τις τελευταίες μέρες. Αν και είναι όμορφη το καλοκαίρι και πόλος έλξης τουριστών, το ίδιο μπορεί να είναι και τον χειμώνα κάτι που αποδεικνύεται από τις εικόνες που κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


Τρόοδος: Παρά τρίχα γλιτώσαμε την τραγωδία (Pics)


Αν και τα καλοκαίρια τραβάνε αρκετούς μήνες στο νησί μας και μας κάνουν να το ξεχνάμε, η Κύπρος είναι πανέμορφη και τον χειμώνα - το πέπλο του χιονιού σκέπασε τις ορεινές περιοχές μας, στην οροσειρά του Τροόδους.


Τελωνεία: Στο σφυρί αυτοκίνητο και παιχνίδια (Pics)


Οι εικόνες που φτάνουν σε όσους δεν είχαμε ακόμα την ευκαιρία να εκδράμουμε στα ορεινά, έχουν αυτόν ακριβώς τον σκοπό: να μας δείξουν το τί χάνουμε και ότι πρέπει να οργανώσουμε την εκδρομή μας!

Έρχεται νέο βαρομετρικό χαμηλό και ψύχος

Σύμφωνα με το δελτίο της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, από το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει και χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 και μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι σφοδροί 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Παρασκευή και το Σάββατο κατά διαστήματα θα πέφτει και χιόνι στα ψηλότερα ορεινά, ενώ την Κυριακή πιθανό να πέσει και χιόνι στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Κυριακή για να κυμανθεί κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Φωτογραφίες από: Καιρικά Φαινόμενα Στην Κύπρο, Καιρόφιλοι Κύπρου

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X