ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

LivingColorFestival: Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει (pics)

Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες απο τις προετοιμασίες

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο LivingColorFestival, το μεγαλύτερο music&artsfestival που έγινε ποτέ στην Κύπρο, έχει αρχίσει με τις χιλιάδες φανς της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής (EDM) να ανυπομονούν να δουν από κοντά τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής να αναλαμβάνουν τα DJsets, ο ένας μετά τον άλλο! 

Η Smirnoff και το SHARK energy drink παρουσιάζουν τo LIVINGCOLORMUSIC&ARTSFESTIVAL, την απόλυτη 2ήμερη φεστιβαλική εμπειρία που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Αυγούστου 2017 στην Αγία Νάπα είναι πολύ κοντά και εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας τις πρώτες φωτογραφίες απο την προετοιμασία. Xορηγοί επικοινωνίας του φεστιβάλ είναι το Mad Kύπρου και o DeeJay 93.5.

Οι επισκέπτες που θα βρεθούν εκεί θα μπορούν να απολαύσουν live art installations, διαδραστικά παιχνίδια και ποικιλία από ποιοτικό streetfood σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 21000 τ.μ. στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Νάπας (Οδός Σταδίου).

Το διήμερο Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Αυγούστου 2017 στην Αγία Νάπα, υπόσχεται μια αξέχαστη και ολοκληρωμένη εμπειρία με non-stoplive μουσική από τους DJDimitriVegas&LikeMike, Bassjackers, Angemi, NERVO, NickyRomero, Quintino και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ως εξής:

Το LivingColorFestival θα ανοίξει τις πόρτες του το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 17:00, όπου η θεματική σκηνή θα υποδεχτεί τους DimitriVegas&LikeMike, Bassjackers, Angemi, A.M. SNiPER, Paz, DJK (KyprosA. Karaviotis),DjParadiseκαιSeven. Την Κυριακή 6 Αυγούστου,από τις 17:00 και μετά, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους NERVO, NickyRomero, Quintino, JuniorRush, AndyVonEmannuel&Elgato.

Πληροφορίες για εισητήρια:

Εισιτήρια (Γενικής Εισόδου για μία μέρα, Γενικής Εισόδου για δύο μέρες, VIP για μία μέρα και VIP για δύο μέρες) διατίθενται στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.livingcolorfestival.comσε διάφορα σημεία πώλησης, αλλά και σε όλα τα καταστήματα των ACScourier παγκύπρια.

Για περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ και τις τιμές των εισιτηρίων επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ στο www.livingcolorfestival.com.

Για όσους είστε Κύπρο τον Αύγουστο να μην ανησυχείτε καθόλου αφού αύριο έχετε την ευκαιρεί για μια ξεχωριστή εμεπειρία. 

Μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X