ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ληστεία ΣΠΕ Γερμασόγειας - Με κυπριακή διάλεκτο ζήτησε από πελάτες και υπαλλήλους να πέσουν στο έδαφος

Με βαριοπούλα και κοντόκαννο κυνηγετικό «χτύπησαν» οι δράστες

Ένοπλη ληστεία έγινε σήμερα 28/12 το πρωί στην ΣΠΕ Γερμασόγειας περίπου στις 10 όταν δύο άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους έσπασαν με βαριοπούλα την είσοδο του καταστήματος και με την απειλή κοντόκαννου κυνηγετικού όπλου κατάφεραν να αποσπάσουν από το ταμείο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό πόσο.

Οι δράστες διέφυγαν από την σκηνή με μικρό αυτοκίνητο άσπρου χρώματος πιθανόν μάρκας  Toyota.  Το όχημα των δραστών έφερε πινακίδες με αριθμούς εγγραφής που ανήκουν σε άλλο όχημα. H αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο της αστυνομίας

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννη Σωτηριάδη, οι δύο ληστές είχαν σταθμεύσει το σαλούν όχημα τους έξω από το κατάστημα με το οποίο διέφυγαν στη συνέχεια προς άγνωστή κατεύθυνση.

Ο ένας εκ των δύο ληστών, μιλώντας στη κυπριακή διάλεκτο, ζήτησε από τους τέσσερις υπαλλήλους και τους πέντε πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εντός του υποκαταστήματος να πέσουν στο έδαφος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το πόσο που απέσπασαν οι δράστες είναι κοντά στις 10 χιλιάδες ευρώ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X