ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Λέτε ψέματα...» (vid)

«Έχει καταστεί φίρμα περιφερόμενος από κανάλι σε κανάλι με θράσος χιλίων πιθήκων»

Το έλα να δεις έγινε στην εκπομπή, Από μέρα σε μέρα, με επίκεντρο την Παιδεία και αφορμή την σημερινή διαδήλωση των συνδικαλιστικών
οργανώσεων των εκπαιδευτικών. Πρωταγωνιστές της άκομψης αυτής λογομαχίας ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας Γιώργος Σκαλιά και ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Φίλιος Φυλακτού.

Μιλώντας ο κ. Φυλακτού θέλησε να ευχαριστήσει τους 4500 χιλιάδες εκπαιδευτικούς οι οποίοι παρευρέθηκαν στην διαδήλωση και «έστειλαν τα μηνύματα τους για διάλογο» κατά δήλωση του. Παρατήρηση η οποία έφερε την ερώτηση «Ποιου διαλόγου; Αφού φωνάζατε παραιτήσου – παραιτήσου».

Κάπου εκεί ο «Ασκός του Αιόλου» άνοιξε και τα πυρά άρχισαν εκατέρωθεν. Ο κ. Σκαλιάς είπε ότι ο «Ο κ. Φυλακτού έχει καταστεί φίρμα περιφερόμενος από κανάλι σε κανάλι με θράσος χιλίων πιθήκων».

Δεν σταμάτησε εκεί συνέχισε λέγοντας «κάντε όσες απεργίες θέλετε» τονίζοντας πως αν και ο κ. Φυλακτού έχει το τηλέφωνο του δεν τον πήρε ποτέ για να του παραδώσει το ψήφισμα των διαμαρτυρόμενων εκπαιδευτικών.

Ο κ. Φυλακτού απάντησε ότι ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας «λέει ψέματα» με τον κ. Σκαριά να σηκώνει το γάντι και να απαντά «είναι ψεύτης, μετερχόμενος πραξικοπηματικές μεθόδους, στην διαδήλωση συμμετείχαν βαλτοί και συγγενείς»

Δείτε τον διαπληκτισμό τους

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση