ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για τα 9kg κάνναβης

Η υπόθεση

ΚΥΠΕ

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν το πρωί οι δύο ύποπτοι ηλικίας 25 και 22 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες όταν στην κατοχή τους εντοπίστηκαν περίπου 9 κιλά κάνναβης.

Οι δύο ύποπτοι, οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, όπου προφυλακίστηκαν για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, τα ναρκωτικά βρίσκονταν σε δυο πακέτα που έφτασαν από το εξωτερικό, μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν και συνέλαβαν τους δυο υπόπτους, φερόμενους παραλήπτες των ναρκωτικών.

Όπως διαπιστώθηκε, το ένα πακέτο περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 4 κιλών και 311 γραμμαρίων και το δεύτερο 4 κιλών και 720 γραμμαρίων.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων είναι εργαζόμενος στην εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία έφτασαν τα ναρκωτικά στην Κύπρο. Φέρεται να αρνείται ότι τα ναρκωτικά του ανήκουν και δίνει τους δικούς του ισχυρισμούς στους ανακριτές. Ο δεύτερος ύποπτος έχει επιλέξει το δικαίωμα της σιωπής και δεν απαντά στις ερωτήσεις των ανακριτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση