ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Καταδίωξη αλά Hollywood - Κτύπησε τα περιπολικά και του έριξαν για να σταματήσει

Ο άνδρας συνελήφθη όπου στην κατοχή του εντοπίστηκαν ναρκωτικά και μεγάλο χρηματικό ποσό

Επεισοδιακή ήταν η ανακοπή οχήματος το απόγευμα της Παρασκευής στη Λεμεσό, με τον οδηγό να επιχειρεί να διαφύγει κτυπώντας σε περιπολικά και την αστυνομία να ρίχνει προειδοποιητικούς πυροβολισμούς. Τελικά ο 43χρονος οδηγός συνελήφθη και στην κατοχή του εντοπίστηκαν ναρκωτικά και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό υπηρεσίας της Αστυνομίας, έπειτα από πληροφορία, άνδρες της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση το όχημα του 43χρονου και όταν τον κάλεσαν να σταματήσει για έλεγχο, στην περιοχή της Λινόπετρας, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει, αφού πρώτα κτύπησε με το όχημά του σε δυο από τα περιπολικά.

`Επειτα από προειδοποιητικούς πυροβολισμούς και πυροβολισμούς που έπληξαν τα ελαστικά του οχήματος, η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον 43χρονο. Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του 350 περίπου γραμμάρια κοκαΐνης καθώς και χρηματικό ποσό χιλίων ευρώ.

Ο ύποπτος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την ΥΚΑΝ, μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και ανακρινόμενος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού όπου θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος κράτησής του.L

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X