ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία 13χρονου: Σε άμεση δίκη οι κατηγορούμενες μητέρες

Ελεύθερες με περιοριστικούς όρους

Σε άμεση καταχώρηση της υπόθεσης που προέκυψε μετά από την καταγγελία του 13χρονου κατά της μητέρας του, προχώρησε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκαν οι δύο συλληφθείσες μητέρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έναρξη της δίκης των δύο γυναικών, 34 και 37 ετών, προγραμματίστηκε για τις 25 Ιανουαρίου 2019.

Οι δύο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες και υπέγραψαν εγγύηση πέντε χιλιάδων ευρώ. Τα στοιχεία τους τοποθετήθηκαν στο stop list και παρέδωσαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και διατάχθηκαν να παρουσιάζονται σε αστυνομικό σταθμό δύο φορές την εβδομάδα.

Να σημειωθεί ότι η 37χρονη κατηγορείται για εγκατάλειψη ανηλίκων, ενώ η 34χρονη κατηγορείται για εγκατάλειψη ανηλίκων και κοινή επίθεση (βία στην οικογένεια).

Τα γεγονότα

Μια πρωτοφανής υπόθεση καταγγέλθηκε από 13χρονο χθες, Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, στην Αστυνομία στην Λεμεσό.


«Άρρωστος Ομονοιάτης» εξαιτίας της πορείας της Ομόνοιας! (Vid)


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ανήλικο αγόρι κάλεσε την Αστυνομία και ανέφερε ότι η μητέρα του τον άφησε μόνο του στο σπίτι, να προσέχει τον αδερφό του και ακόμα ένα ανήλικο παιδί. Τα μέλη της Αστυνομίας που έφτασαν στο σπίτι, εντόπισαν τα τρία παιδιά, τα οποία μετέφεραν σε παιδική στέγη.


Τρεις νεκροί μετά τα Χριστουγεννιάτικα φαγοπότια στην Λεμεσό


Ακολούθως, εξασφαλίστηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο γυναικών, 34 και 37 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού. Αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της εγκατάλειψης και κακομεταχείρισης ανηλίκων, κάτω των 16 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 13χρονος ανέφερε στην Αστυνομία και περιστατικά βίας εναντίον του.

Για το θέμα ενήμερες είναι και οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, που άρχισαν την διερεύνηση της υπόθεσης άμεσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X