ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Διασωληνωμένος ο 48χρονος μετά από τη σφοδρή σύγκρουση

Συνελήφθη ο 50χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου

Διασωληνωμένος και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας άνδρας 48 χρόνων από τη Λάρνακα, το αυτοκίνητο του οποίου ενεπλάκη χθες βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα στη περιοχή Ορόκλινης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις εννέα χθες βράδυ 50χρονος, κάτοικος Πύλας οδηγούσε το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο του στην Οδό Ιθάκης στη τουριστική περιοχή Ορόκλινης με πορεία το δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Στην προσπάθεια του να διασταυρώσει το δρόμο για να πάει ευθεία, ανέκοψε την πορεία σαλούν αυτοκινήτου που ερχόταν από τα αριστερά του με οδηγό άνδρα 48 χρόνων, κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος εκ πρώτης όψεως δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Από την τροχαία σύγκρουση ο 48χρονος τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του διακομίστηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη, ενώ λήφθηκε αίμα για τοξικολογικές εξετάσεις.

Στον 50χρονο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 29 μιλιγκράμ αντί 22 που είναι το κανονικό. Ωστόσο στον τελικό έλεγχο αλκοόλης η ένδειξη ήταν 15 μιλιγκράμ.

Από τη σύγκρουση τα δύο οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Ο 50χρονος συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X