ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - Τσάκωσαν την 38χρονη που ενοικίαζε ξένα διαμερίσματα

Η 38χρονη τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά

Ανακοινώσεις

Εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, γυναίκα ηλικίας 38 ετών, η οποία καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, και άλλων αδικημάτων. Η 38χρονη τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα στις 31 Οκτωβρίου, 2023, τη φωτογραφία και τα στοιχεία της 38χρονης, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό της. 

Η 38χρονη ύποπτη εντοπίστηκε από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, το μεσημέρι χθες Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, 2023, στη Λευκωσία. Τα μέλη του ΤΑΕ προχώρησαν στη σύλληψη της, δυνάμει δικαστικού εντάλματος που είχε εκδοθεί για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων απόσπασης χρημάτων. 

Το πρωί σήμερα η 38χρονη οδηγήθηκε από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για σκοπούς έκδοσης διατάγματος κράτησης της. Το Δικαστήριο ενέκρινε το σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα κράτησης της 38χρονης για περίοδο εφτά ημερών, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Εναντίον της 38χρονης διερευνώνται τρεις υποθέσεις διάπραξης αδικημάτων απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, δόλιων συναλλαγών για περιουσία που ανήκει σε άλλον, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και καταγγελίες που υποβλήθηκαν στην Αστυνομία από τρία πρόσωπα, η 38χρονη καταζητούμενη φέρεται να τους εξαπάτησε αποσπώντας τους χρηματικά ποσά, για την ενοικίαση διαμερισμάτων που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση