ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Kυλικειάρχης εξύβριζε χυδαία μαθητές στην Πάφο και πήρε «πόδι» από το σχολείο

Ο ίδιος παραδέχτηκε την πράξη του

Μετά το περιστατικό σε σχολική καντίνα στην Πάφο, την προηγούμενη σχολική χρονιά, κατά το οποίο κυλικειάρχης ζήτησε από μαθητή και πήρε το ρολόι του ως ενέχυρο για να του δώσει μια τυρόπιτα να φάει κατά την ώρα του διαλείμματος, πριν από μερικές ημέρες σημειώθηκε και δεύτερο περιστατικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Φιλελεύθερος, μαθητές και γονείς κατήγγειλαν ότι κυλικειάρχης εξύβρισε με σκαιό τρόπο μαθητές όταν οι τελευταίοι του εξέφρασαν τα παράπονα τους επειδή άργησε να προσέλθει στο πόστο του για να τους εξυπηρετήσει στο διάλειμμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ερωτηθείς ο διαχειριστής της σχολικής καντίνας πότε θα μπορέσει να τους εξυπηρετήσει, πήραν από τον ίδιο ως απάντηση μια βαριά βρισιά συνοδευόμενη κατά τους ιδίους από αδιαφορία για την άσκηση ουσιαστικά των καθηκόντων του.

Τα παιδιά ενημέρωσαν τους γονείς και το θέμα έφτασε ενώπιον της Σχολικής Εφορείας, η οποία ενήργησε άμεσα και με αποφασιστικότητα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο κυλικειάρχης κλήθηκε από τα μέλη του σώματος να απαντήσει κατά πόσον ίσχυαν τα γεγονότα που καταγγέλλουν μαθητές και γονείς. Ο ίδιος φέρεται να απάντησε θετικά, ομολογώντας ότι όντως είχε διαπράξει τα όσα του καταλογίζονταν, με αποτέλεσμα η Σχολική Εφορεία να αποφασίσει την άμεση διακοπή του συμβολαίου με τον κυλικειάρχη και να του επιβάλει και το πρόστιμο των 500 ευρώ. Παράλληλα, προκήρυξε προσφορές για τη διαχείριση της καντίνας του σχολείου όπου συνέβη το περιστατικό.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν, ο πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Πάφου, Μιχάλης Χαραλάμπους, επιβεβαίωσε το περιστατικό και πρόσθεσε ότι καμία ανοχή δεν θα υπάρξει σε θέματα που αφορούν το συμφέρον των μαθητών στα εκπαιδευτήρια της Πάφου.

Τόνισε δε, ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως τα δύο περιστατικά με εμπλεκόμενους κυλικειάρχες, δεν χρειάζονται ούτε αναβολές, ούτε χάσιμο χρόνου γι’ αυτό και πρέπει, ανέφερε, να αντιμετωπίζονται άμεσα και οριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση