ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυκλοφοριακό χάος στο Nicosia Mall - Τι λέει η Αστυνομία

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί

Νέες ρυθμίσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, όσον αφορά τον δρόμο που θα οδηγεί στο Nicosia Mall, ώστε να αποφευχθεί το χάος που προκαλείται από την μεγάλη προσέλευση του κοινού στο νέο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας.


Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Ένας τραυματίας


Όπως ανέφερε ο Υπεύθυνος για την Οδική Ασφάλεια εκ μέρους του Αρχηγείου Αστυνομίας, Γιώργος Μιλής, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», με βάση την πολεοδομική άδεια που δόθηκε για το Nicosia Mall, το Τμήμα Πολεοδομίας, ο Δήμος Λακατάμειας και το Τμήμα Δημοσίων Έργων, έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα σχέδια νέας κυκλοφοριακής διαχείρισης για πρόσβαση, αλλά και για έξοδο από το νέο εμπορικό κέντρο.


«Έκατσε πάνω…!» αναφώνησε η Κατερίνα on air (vid)


Ο κ. Μιλής εξήγησε ότι, πλέον, η κύρια πρόσβαση στο Nicosia Mall είναι από το σημείο του υφιστάμενου ανισόπεδου κυκλικού κόμβου της Ανθούπολης. Στο σημείο έχει δημιουργηθεί μια νέα αριστερή λωρίδα, ακριβώς εκεί που υπάρχει η λωρίδα επιτάχυνσης για έξοδο από τον κόμβο και κατεύθυνση προς Κοκκινοτριμιθιά. Υπάρχει η επιλογή αριστερής κίνησης σε νέα όδευση, κατευθείαν προς το νέο εμπορικό κέντρο.

Αυτή είναι η νέα όδευση και η Αστυνομία προτρέπει το κοινό να την χρησιμοποιεί, για να μεταβεί στο Nicosia Mall, πρόσθεσε ο κ. Μιλής.


Europol: Αυτόν συνεχίζει να καταζητεί για έγκλημα στην Κύπρο (Pic)


Σε σχέση με την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε, ο κ. Μιλής εξήγησε ότι είναι ευθύνη του ιδιώτη εργολάβου. Υπήρξε μια καθυστέρηση στην υλοποίηση όλων των μέτρων τροχαίας, γι' αυτό δεν παραλήφθηκε ακόμα το οδικό δίκτυο στην τελική του μορφή, ωστόσο ο εργολάβος συνεχίζει τις εργασίες οδικής διαχείρισης, προκειμένου να αποπερατωθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Τέλος, ο κ. Μιλής σημείωσε ότι έκλεισε μόνιμα δεξιά στροφή που οδηγούσε στο πρώην κατάστημα «Ellinas DIY», από τον δρόμο Ανθούπολης-Παλαιχωρίου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση