ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορες επαρχίες της Κύπρου

Όλες οι πληροφορίες

ΚΥΠΕ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τις επόμενες ημέρες στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου, αναφέρουν ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων.

Σε ό,τι αφορά την Επαρχία Λευκωσίας, τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023, και ώρα 09:00 το πρωί, στο πλαίσιο κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας Φάση Α1, τμήμα της οδού Τεύκρου Ανθία (Ε138) από τη συμβολή της με τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού (Β1, γραφεία της JCC) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λευκωσίας (Ε120, δρόμος Χαλεπιανών), θα μετατραπεί σε αδιέξοδο δρόμο και στις δύο κατευθύνσεις. Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως συμμορφώνεται με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Σε ό,τι αφορά την Επαρχία Λεμεσού, οι εργασίες για το Έργο «Βελτίωση του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας, Φάση Α’», συνεχίζονται κανονικά. Tην περίοδο 26/6/2023 - 4/8/2023, θα εκτελούνται εργασίες στο τμήμα της οδού Πάτμου από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Παρασκευής μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγαμέμνονα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η συμβολή της οδού Αγίας Παρασκευής με την οδό Πάτμου θα είναι κλειστή και η διακίνηση από και προς την περιοχή Πανιώτη θα γίνεται διαμέσου του κυκλικού κόμβου Αγίου Αθανασίου και των οδών Μιχαλάκη Ζαβού και Κυψέλης. Οι διευθετήσεις για τη διακίνηση από περιοχή Πανιώτη προς Λεμεσό δεν επηρεάζονται και παραμένουν ως έχουν.

Επιπρόσθετα, το Σάββατο 24/6/2023 και την Κυριακή 25/6/2023, μεταξύ των ωρών 06:00 - 16:00, στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας στο τμήμα Σκαρίνου-Μουτταγιάκας, θα διεξάγονται εργασίες συλλογής αποβλήτων από ιδιωτική εταιρεία. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του δρόμου στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Σημειώνεται ότι την περίοδο 26/6/2023 - 12/7/2023, μεταξύ των ωρών 09:00 - 15:00, εκτός σαββατοκύριακων, στον αυτοκινητόδρομο (Α6) Πάφου-Λεμεσού και Λεμεσού-Πάφου, και στις δύο λωρίδες (βραδείας και ταχείας) κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό και Λεμεσό προς Πάφο, θα διεξάγονται εργασίες εφαρμογής οριζόντιας σήμανσης. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας και βραδείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας και ταχείας αντίστοιχα.

Ακόμη, την περίοδο 26/6/2023 - 29/6/2023, από τις 20:00 μέχρι τις 05:30 της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας-Παραλιμνίου, από τη βύθιση του κυκλικού κόμβου στο Καλό Χωριό μέχρι και την έξοδο της Αραδίππου προς οδό Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Λάρνακα-Παραλίμνι σε απόσταση 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ζητεί συγγνώμη για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση