ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κραυγή απόγνωσης Κύπριας μάνας για το ναρκομανή γιο της

«Αφού αμα εν του διώ εγώ λεφτά, πάει τζιαι κάμνει διαρρήξεις»

Η κ. Άννα, τα τελευταία 20 χρόνια, ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, καθώς ο γιος της είναι χρήστης ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να μπαινοβγαίνει στη φυλακή, καθώς προβαίνει συνεχώς σε διάφορες παρανομίες, ώστε να εξασφαλίζει την δόση του όπως αποκαλύπτει η ίδια στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

Άρχισε να περιγράφει το Γολγοθά που περνά τα τελευταία είκοσι χρόνια και να λέει ότι ο γιος της άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών όταν ήταν στην Εθνική Φρουρά και στη συνέχεια άρχισε τα πιο σκληρά ναρκωτικά.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, Μαριλένας Παναγή αν δοκίμασε να απεξαρτηθεί κυρία Άννα απάντησε «Αν εδοκίμασε; Μα μια τζιαι θκιο φορές; Πήγαμε μέχρι την Ισπανία τζιαι εν έγινε τίποτε. Ως τζιαι φυλακή εκανόνισα τα εγώ με την Αστυνομία τζιαι εμπήκε. Όπως εμπήκε όμως μέσα στη φυλακή το ίδιο και χειρότερα βγήκε. Αφού μέσα στη φυλακή βρίσκουν τζιαι κάμνουν χρήση. Εγώ η ίδια επήαινα στη Λευκωσία έναν χρόνο σε κάτι μαθήματα για να μας μάθουν τάχα μου να αντιμετωπίζουμε τους εξαρτημένους. Τίποτε δεν πετυχαίνει πάνω του».

Στη συνέχεια η κυρία Άννα ρωτήθηκε τα χρήματα που παίρνει από τη δουλεία της τα δίνει στο γιο της για να αγοράζει ναρκωτικά απάντησε απελπισμένα «Τζιαι τι να κάμω; Αφού αμα εν του διώ εγώ λεφτά, πάει τζιαι κάμνει διαρρήξεις. Να τον αφήσω να κλέφκει; Εμπήκε τζιαι φυλακή για διαρρήξεις αλλά πάλε μπαίνει φκαίνει τα ίδια γίνουνται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση