ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόντρα μεγατόνων στην παιδεία! Ατάκες φωτιά στο facebook (pics)

«Ψευτοπαλικαριές να κάνεις εκεί που σε παίρνει»

Με έκπληξη παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες η κοινή γνώμη την κόντρα μεγατόνων που διαδραματίζεται διαδικτυακά, μεταξύ των οργανωμένων δασκάλων και γονέων οι οποίοι ουσιαστικά δείχνουν το «καλό» παράδειγμα στα παιδιά μας για το πώς λύνονται οι όποιες διαφορές. Με ρινγκ το facebook και με όπλο τις αναρτήσεις τους οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές, Πρόεδρος ΠΟΕΔ και Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης, διασταυρώνουν τα ξίφη τους, και χαρίζουν, στους followers τους, διαλόγους… επιπέδου.

Η χθεσινή τοποθέτηση του Προέδρου της ΠΟΕΔ, Φίλιου Φυλακτού ήταν αυτή που άναψε φωτιές στο στρατόπεδο των γονέων… απειλώντας μάλιστα με τσουνάμι αλλά και προειδοποιώντας τον κύριο Σολομωνίδη ότι θα του κόψει την φόρα και θα «σε στείλουμε και σένα χωρίς να πατάς φρένο κατευθείαν στον τοίχο».

Ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Μορφάκης Σολομωνίδης, σε ανάρτησή του, στην οποία εκθειάζει το ρόλο των εκπαιδευτικών στα σχολεία μας διαβεβαιώνοντας ότι οι γονείς είναι δίπλα στους μάχιμους δασκάλους, δεν κατάφερε να αφήσει ασχολίαστη την ανάρτηση του κυρίου Φυλακτού και σχολίασε... ότι απαξιεί να πέσει στο επίπεδο (του κ.Φυλακτού ο οποίος κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και του συστήνει να προφυλαχθεί λέγοντας ότι «από τα πολλά τσουνάμια που έκανε θα πνιγεί ο ίδιος. Ψευτοπαλικαριές να κάνεις εκεί που σε παίρνει».


Μ’ αυτά και μ’ αυτά, οι δύο πλευρές, θα πρέπει να αφήσουν τις διαφωνίες και τους διαξιφισμούς να συστρατευθούν για το καλό των παιδιών μας και των δημόσιων σχολείων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ