ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλείνει ο κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς για εργασίες

Κλείνει το βράδυ της Τρίτης (10/10)

Ανακοινώσεις

Κλειστός θα είναι από τις 8.30 το βράδυ της Τρίτης, 10 Οκτωβρίου, μέχρι και τις 5.30 το πρωί αύριο Τετάρτη, ο κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς, λόγω εργασιών που θα διεξάγονται για συντήρηση του οδοστρώματος. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω του δευτερεύοντος οδικού δικτύου της περιοχής, με την Αστυνομία να συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, όλες οι είσοδοι και έξοδοι προς και από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς θα αποκοπούν και όλα τα τμήματα δρόμων που συνδέονται με τον κυκλικό κόμβο θα παραμείνουν κλειστά κατά τη διάρκεια ολονύχτιων εργασιών που θα διεξάγονται για συντήρηση του οδοστρώματος. Ανοικτός για την κυκλοφορία θα είναι μόνο ο δρόμος από Αγία Νάπα προς Αεροδρόμιο Λάρνακας και από Αεροδρόμιο Λάρνακας προς Αγία Νάπα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα ισχύουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις της κυκλοφορίας:

Η τροχαία κίνηση από Αγία Νάπα προς Λευκωσία θα διοχετεύεται μέσω της εξόδου προς Αραδίππου, από την οποία θα εξυπηρετείται και η τροχαία κίνηση από Λάρνακα προς Λευκωσία
Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λάρνακα και από Λευκωσία προς Αεροδρόμιο Λάρνακας θα διοχετεύεται μέσω της εξόδου Αθηένου – Αβδελλερό
Σε όλες τις εκτροπές θα υπάρχουν κατάλληλα σήματα τροχαίας για καθοδήγηση και διευκόλυνση των διερχόμενων οδηγών.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση