ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλείνει 3 ημέρες ο παλιός δρόμος Λευκωσίας-Λεμεσού

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται με την μέθοδο Stop & Go

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότιτην περίοδο 18/12/2018 έως 21/12/2018, μεταξύ των ωρών 08:00 – 16:00, σε τμήμα του παλιού δρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, θα γίνονται εργασίες εκσκαφών από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.


Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο 50χρονος βιοπαλαιστής


Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας– Λεμεσού (σε δύο σημεία) με κατεύθυνση προς Λεμεσό, μεταξύ των χωριών Χοιροκοιτίας και Ψεματισμένου, θα κλείνει τμηματικά, γύρω στα 50μ. και η διακίνηση της κυκλοφορίας να γίνεται με τη χρήση STOP&GO.


Κίτρινη προειδοποίηση 12 ωρών από την Μετεωρολογική Υπηρεσία


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών καιτων επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση