ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κίτρινη προειδοποίηση: Ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και χιόνι

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Η μετεωρολογική υπηρεσία Κύπρου εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και έντονα καιρικά φαινόμενα.


Τον «εφιάλτη» έζησε μαθητής δημοτικού - Κακοποιήθηκε σεξουαλικά στις σχολικές τουαλέτες


Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 11:00 το βράδυ της Δευτέρας μέχρι και τις 5:00 το πρωί της Τρίτης.

Η πρόγνωση του καιρού

Απόψε ο καιρός θα καταστεί συννεφιασμένος με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα παράλια. Σε ορισμένες καταιγίδες θα παρατηρηθεί χαλαζόπτωση. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί 5 μποφόρ και παροδικά πολύ ισχυροί 6 μέχρι 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα προσήνεμα κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 15 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Το Καζίνο Λευκωσίας είναι εδώ!


Αύριο ο καιρός θα καταστεί μερικά συννεφιασμένος ενώ παροδικά δεν αποκλείονται τοπικές βροχές ή μεμονωμένη καταιγίδα. Το απόγευμα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν για να φέρουν πιο οργανωμένες βροχές ή μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νοτιοδυτικοί μέχρι δυτικοί και αργότερα μέχρι βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ και στα προσήνεμα το απόγευμα μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι παροδικά μερικά συννεφιασμένος με ενδεχόμενο λίγων τοπικών βροχών και τη θερμοκρασία να σημειώνει περαιτέρω πτώση και να βρίσκεται σε χαμηλότερα των κανονικών για την εποχή επιπέδων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X