ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Kινηματογραφική ληστεία στη Λεμεσό-Τον έδεσαν και του άρπαξαν 120 χιλιάδες

Επίθεση στην οικία του από τρεις κουκουλοφόρους δέχθηκε 75χρονος

Επίθεση στην οικία του από τρεις κουκουλοφόρους δέχθηκε το πρωί 75χρονος στη Λεμεσό, με τους δράστες να αποσπούν χρηματοκιβώτιο που περιείχε περιουσία 120 χιλιάδων ευρώ περίπου και να διαφεύγουν με το αυτοκίνητο του θύματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 75χρονος, που διαμένει μόνος του σε εξοχική κατοικία στην κοινότητα Παραμύθας, εντόπισε τρεις διαρρήκτες κατά την επιστροφή του στην οικία του, γύρω στις 10 το πρωί.

Πριν προλάβει να αντιδράσει, οι άγνωστοι κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν και αφού τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν, ενώ ακολούθως πήραν ένα χρηματοκιβώτιο στο οποίο υπήρχαν κοσμήματα και χρήματα, συνολικής αξίας 120 χιλιάδων ευρώ περίπου, καθώς και δυο κυνηγετικά όπλα.

Οι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή με το αυτοκίνητο του θύματος, μάρκας Μερσεντές, ενώ ο 75χρονος κατάφερε να απελευθερωθεί λίγο πριν τις 14.00, οπόταν ενημερώθηκε η αστυνομία.

Άνδρες του ΤΑΕ απέκλεισαν τη σκηνή και πραγματοποιούν έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών, οι οποίοι εκτιμάται πως είναι αραβικής καταγωγής, καθώς μίλησαν στο θύμα με συγκεκριμένη προφορά.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 75χρονος, οι τρεις περιγράφονται ως νεαρά άτομα, ύψους 1.70 περίπου, ενώ η αστυνομία εκτιμά πως γνώριζαν για την παρουσία του χρηματοκιβωτίου και του περιεχομένου του και πως είχαν θέσει υπό παρακολούθηση το θύμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση