ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κίνδυνος κατάρρευσης της Χρυσοσπηλιώτισσας - Φτιάχνουν βενζινάδικο (Vid)

Το σπήλαιο τρέμει και ο φόβος είναι μεγάλος

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η έκδοση άδειας ανέγερσης πρατηρίου καυσίμων ακριβώς πάνω από την εκκλησία της Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσας στην Δευτερά, καθώς οι επιπτώσεις μέσα στο σπήλαιο έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητές.

Όπως αναφέρεται στην σελίδα «Παναγία Χρυσοσπηλιώτισσα - Κάτω Δευτερά», «μέσα στο σπήλαιο γίνεται ανεπανόρθωτη ζημιά με πολλές δονήσεις από τα μηχανήματα και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, αν δεν σταματήσουν άμεσα, να καταστραφεί ολόκληρο».

Στην συνέχεια, απευθυνόμενοι οι διαχειριστές της σελίδας στους πολίτες, ζητούν βοήθεια: «δεν μπορούμε να βρούμε το δίκαιο μας πουθενά, θα θέλαμε την βοήθεια σας για μαζική διαμαρτυρία. Θα σας κρατάμε ενήμερους. Η Παναγία μαζί σας».

Με νέα ανάρτηση στην σελίδα, αναφέρεται ότι έχει προγραμματιστεί η ημέρα και η ώρα της διαμαρτυρίας στο σημείο ανέγερσης του πρατηρίου καυσίμων:

«Η διαμαρτυρία θα γίνει Παρασκευή 8/3/2019 η ώρα 13:30, πάνω από το σπήλαιο της Παναγίας χρυσοσπηλιώτισσας, στον κύριο δρόμο Ανθούπολης, μετά το Τρίκκης Palace. Παρακαλώ, όσοι μπορούν να παρευρεθούν, για να αποτρέψουμε αυτό το μοιραίο έργο για το σπήλαιο. Παρακαλούμε όπως γίνει κοινοποίηση».

Ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις και τις επαφές με τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου, οι εργασίες ανέγερσής του ανεστάλησαν, ενώ αναβλήθηκε και η διαμαρτυρία, μέχρι νεοτέρας, σύμφωνα με νεότερη ανάρτηση:

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση