ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κέρδη πέραν των 2 εκατ. ευρώ για την ΚΕΟ το 2018

Λόγω της αύξησης της εγχώριας κατανάλωσης

Με κέρδη έκλεισε το πρώτο εξάμηνο του 2018 για την KEO plc σύμφωνα με τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις του συγκροτήματος μέχρι 30 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα τα κέρδη ανήλθαν στα 2,144 εκατ., ευρώ και ήταν αυξημένα σε σχέση με τα κέρδη της αντίστοιχης περιόδου του 2017. Τα αποτελέσματα του συγκροτήματος πριν από τη φορολογία, παρουσίασαν κέρδη 3,143, ποσό σχεδόν τριπλάσιο από το αντίστοιχο εξάμηνο του 2017, αφού περιέλαβαν έσοδα από επενδύσεις που αφορούν μερίσματα σε μετοχές, της τάξης των 747.000.

Οι καθαρές πωλήσεις του Συγκροτήματος παρουσίασαν αύξηση κατά 10,6% το πρώτο εξάμηνο του 2018. Η αύξηση των κερδών αποδίδεται κυρίως λόγω της αύξησης της εγχώριας κατανάλωσης.

Στα οικονομικά αποτελέσματα του συγκροτήματος ΚΕΟ αναφέρεται και η πώληση επενδύσεων ύψους 2,457 εκατ. στις 22 Μαρτίου του 2018 καθώς και στην ρευστοποίηση τραπεζικών χρεογράφων συνολικής αξίας 10 εκατ. ευρώ

Το συγκρότημα ΚΕΟ plc δραστηριοποείται στην οινοποίηση αμπελουργικών προϊόντων, την παραγωγή ζύθου και χυμών και την εμφιάλωση μεταλλικού νερού στο εσωτερικό και εξωτερικό. Επιπλέον οι δραστηριότητες του Συγκροτήματος περιλαμβάνουν την εισαγωγή και τη διάθεση στην εγχώρια αγορά διαφόρων προϊόντων όπως μπύρας και οινοπνευματωδών ποτώ, χυμών, νερού και άλλων εγκυτιωμένων τροφίμων.

Πηγή: Η Καθημερινή 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X