ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κίτρινη Προειδοποίηση! Πολύ ψηλές θερμοκρασίες σήμερα

Έρχεται και σκόνη στην ατμόσφαιρα

Κίτρινη προειδοποίηση έχει εκδόσει η Μετεωρολογική Υπηρεσία, για πολύ ψηλές θερμοκρασίες, σήμερα, Δεύτερα 23 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον Μετεωρολογικό Λειτουργό, Παναγιώτη Γεωργίου, η θερμοκρασία αναμένεται ότι θα ανέλθει στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό.

Η Κίτρινη Προειδοποίηση έχει ισχύ από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας, μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα.

Αναλυτικά η πρόβλεψη

Εποχική χαµηλή πίεση και σχετικά θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά, από το µεσηµέρι και µετά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα νότια και τοπικά στα δυτικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, ενώ από το µεσηµέρι και µετά στα νότια και τοπικά στα δυτικά παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 41 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν, αρχικά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη ενώ στα νότια και ανατολικά παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, ενώ την Πέµπτη πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές.

Η θερµοκρασία την Τρίτη θα δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, ενώ την Τετάρτη και την Πέµπτη θα σηµειώσει σταδιακά πτώση, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X