ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταζητείται 25χρονος - Έβρισε και απείλησε χειριστή κινητών καμερών

Εντοπίστηκε ανήλικος να οδηγεί στην Πάφο - Οι καταγγελίες

ΚΥΠΕ

Ανήλικο οδηγό, με επιβάτες δύο επίσης, ανήλικους εντόπισε η Αστυνομία το Σάββατο στην Πάφο, όπως δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλης Νικολάου.

Όπως ανέφερε, ένας δεκαεξάχρονος εντοπίστηκε μετά την ανακοπή του οχήματος του να οδηγεί έχοντας συνεπιβάτες του άλλους δύο συνομήλικους του εντός της Πάφου το Σάββατο.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, το όχημα ανήκει στον πατέρα του οδηγού ο οποίος κλήθηκε για ανάκριση, το δε αυτοκίνητο κρατήθηκε μέχρι την ολοκλήρωση των εξετάσεων.

Ακόμη σε άλλη περίπτωση είπε ο κ. Νικολάου στο ΚΥΠΕ, επαγγελματίας οδηγός ταξί ηλικίας 40 ετών σε έλεγχο που του διενεργήθηκε ήταν θετικός σε ένδειξη νάρκοτεστ.

Επίσης σε άλλη περίπτωση μέλη της ομάδας «Ζ» ανέκοψαν για έλεγχο 33χρονο οδηγό ο οποίος είχε στην κατοχή του 4,5 γραμμάρια κάνναβης.

Επιπρόσθετα ο κ. Νικολάου αναφέρθηκε σε εξύβριση προσώπου που είναι χειριστής καμερών. Όπως ανέφερε, στις 14.3.24 γύρω στις 15:30 ένα πρόσωπο 33 ετών ο οποίος είναι χειριστής κινητών καμερών σε εταιρεία ενώ βρισκόταν στο παραλιακό δρόμο Χλώρακας για σκοπούς ελέγχων οδηγός οχήματος σταμάτησε τον εξύβρισε και τον απείλησε. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 25χρονο μόνιμο ο οποίος και καταζητείται.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, το τελευταίο τριήμερο έγιναν πέραν των 280 ανακοπών και ελέγχων οχημάτων κατά τα τελευταία δύο βράδια.

Εξάλλου σε συντονισμένη επιχείρηση που διενήργησε το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου η Αστυνομία Πάφου με στόχο την πάταξη της ηχορύπανσης στην επαρχία Πάφου καταγγέλθηκαν πέντε υποστατικά, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου.

Επίσης σε τρεις περιπτώσεις έγινε κατάσχεση ηχείων και άλλων μεγάφωνων για μετάδοση μουσικής χωρίς τις σχετικές άδειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση