ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατακλυσμός στο Μιτσερό! «Κατέβηκε» χείμαρρος (Vid)

Ο καιρός έδειξε τα «δόντια» του

Βαριά βροχόπτωση σημειώθηκε σε κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας και σήμερα, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, και το βίντεο από το Μιτσερό είναι ενδεικτικό!

Το σύντομο βίντεο τράβηξε κάτοικος της περιοχής, την στιγμή που τα νερά της βροχής έτρεχαν από σημείο της κοινότητας με ορμή, δημιουργώντας έναν χείμαρρο.

Διαβάστε, επίσης: Νεαρός με αιμορραγία εγκεφάλου σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας

Απολαύστε το θέαμα, στο βίντεο που εξασφαλίσαμε με την βοήθεια του ερασιτέχνη μετεωρολόγου, Τάσου Ιεροδιακόνου (Weather Forecast Cyprus - Tasos Ierodiakonou):

Βελτιώνεται ο καιρός, ανεβαίνει η θερμοκρασία

Το καιρικό σκηνικό των τελευταίων ημερών, με τις βροχές, τις καταιγίδες και το χαλάζι σε πολλές περιοχές, στα ορεινά και στο εσωτερικό, φαίνεται ότι αλλάζει από αύριο, Τετάρτη, καθώς η ασταθής αέρια μάζα που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί σταδιακά.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και στα δυτικά βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε, επίσης: Νεκρή στην Λεμεσό: Φρικτές νέες λεπτομέρειες

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση