ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Καταιγίδα κατακαλόκαιρα! (vid)

Μέχρι πότε θα συνεχίσουν οι βροχές;

Καταιγίδα ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (19/6) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά το ύψος της Αγίας Βαρβάρας.

Με βίντεο στην επίσημη σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του, Kitasweather, μπορείτε να δείτε την έντονη βροχόπτωση που ξέσπασε κατακαλόκαιρα.


Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Αύριο: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες, στα ορεινά, στο εσωτερικό και τοπικά στα νότια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη εκτός από τα ανατολικά παράλια που θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που την Πέμπτη και το Σάββατο ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X