ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία για ομαδικό βιασμό: «Καθάρισαν αίματα στο πάτωμα οι Ισραηλινοί»

Για άλλες έξι ημέρες υπό κράτηση οι πέντε

24news team

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτει το ‘’Associated Press’’ σχετικά με την υπόθεση του φερόμενου βιασμού νεαρής Βρετανίδας από πέντε Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, ο ανακριτής της υπόθεσης στο δικαστήριο Αμμοχώστου ανέφερε πως, ένας εκ των πέντε υπόπτων, φέρεται να την άρπαξε από το χέρι ενώ βρίσκονταν σε πάρτι στην πισίνα του ξενοδοχείου και να την πήγε με τη βία στο δωμάτιό του. Στην συνέχεια, όπως καταγγέλλει η 20χρονη, στο δωμάτιο εισήλθαν και οι άλλοι ύποπτοι οι οποίοι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά τη θέλησή της.

Να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η νεαρή αφού κατάφερε να ξεφύγει πήγε άμεσα στην αστυνομία, συνοδευόμενη από φίλους της, καταγγέλλοντας την υπόθεση. Μάλιστα το δημοσίευμα, μπαίνοντας σε λεπτομέρειες, υποστηρίζει ότι οι Ισραηλινοί εντοπίστηκαν να προσπαθούν να καθαρίσουν λεκέδες αίματος στο πάτωμα του δωματίου του ξενοδοχείου χρησιμοποιώντας σεντόνια.

Οι πέντε ύποπτοι αντιμετωπίζουν αδικήματα για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση, συνουσία διά της βίας, εξαναγκασμός σε διάπραξη συνουσίας, άσεμνη επίθεση, σεξουαλική παρενόχληση και απαγωγή

Δύο από τους υπόπτους παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα, αλλά επέμειναν ότι ήταν συναινετικό και αρνήθηκαν ότι διέπραξαν βιασμό. Οι άλλοι τρεις αρνούνται επαφή με την Βρετανίδα.

Υπενθυμίζεται ότι το διάταγμα κράτησης των πέντε Ισραηλινών ανανεώθηκε χθες Τρίτη (12/9) για άλλες έξι ημέρες εν αναμονή της ολοκλήρωσης των επιστημονικών εξετάσεων.

Οι πέντε ύποπτοι αντιμετωπίζουν αδικήματα για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση, συνουσία διά της βίας, εξαναγκασμός σε διάπραξη συνουσίας, άσεμνη επίθεση, σεξουαλική παρενόχληση και απαγωγή.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση