ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταδίωξη για ναρκωτικά: Τον ακινητοποίησαν με πυροβολισμούς

Κοντραμπάντο «χάλασε» η Αστυνομία

Στην σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 37ετών προχώρησε η Αστυνομία για παράνομη κατοχή ναρκωτικών , παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β αντίσταση, παρεμπόδιση αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, αντίσταση στην νόμιμη σύλληψη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατόπιν πληροφορίας μέλη της ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) εντόπισαν στην περιοχή της Χλώρακας κρυμμένο μέσα σε χόρτα ένα πλαστικό δοχείο εντός του οποίου υπήρχε ναύλον σακούλι το οποίο περιείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 15 γραμμαρίων περίπου και μια ζυγαριά ακριβείας.

Το μέρος τέθηκε υπό παρακολούθηση και στις 19:35 χτες προσέγγισε το μέρος αυτοκίνητο το οποίο διαπιστώθηκε ότι ανήκε σε 37χρονο από την Πάφο ιδιοκτήτη μπυραρίας.

Αφού αυτός στάθμευσε δίπλα από το σημείο που βρίσκονταν τα ναρκωτικά, κατέβηκε απ’ αυτό και παρέλαβε το πλαστικό δοχείο με την κάναβη και ακολούθως επιβιβάστηκε ξανά στο όχημα του.

Η ανακοπή και οι πυροβολισμοί

Μέλη της ΥΚΑΝ που βρίσκονταν στο μέρος προσπάθησαν να τον ανακόψουν αλλά αυτός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας αντί να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των μελών της ΥΚΑΝ παρέλειψε να σταματήσει και προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Εναντίον του πιο πάνω οχήματος ρίφθηκαν δύο προειδοποιητικοί πυροβολισμοί στο ελαστικό του οχήματος προς την πλευρά του συνοδηγού το οποίο έσπασε με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Κατά την ανακοπή, ο 37χρονος αρνείτο να εξέλθει του οχήματος και να ερευνηθεί σωματικά και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Κατά την σύλληψη του προέβαλε αντίσταση και χρησιμοποιήθηκε η ανάλογη βία για την σύλληψη του.
Ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X