ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόβλεψη-«παρηγοριά» για τον χιονιά που έρχεται

Πόσο θα διαρκέσει η παγωνιά

Δεν θα κρατήσει για πολύ το πέρασμα του χιονιά, ο οποίος θα μας επηρεάζει από το απόγευμα, προς βράδυ Τρίτης. Όπως αναφέρει νεότερο δελτίο της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σύντομα οι θερμοκρασίες θα επιστρέψουν στα κανονικά επίπεδα.

Αναλυτικά, η πρόβλεψη:

Το απόγευµα, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν µεταβλητοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 11 στα δυτικά, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά µέτριοι, 4 µποφόρ και αργότερα ισχυροί και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, αλλά σύντοµα θα καταστεί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια το απόγευµα, ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και πιθανό µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναµένεται χιονόπτωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση, για να κυµανθεί σε χαµηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυµανθεί κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X