ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καλά τα νέα για την 7χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Πώς έγινε η σύγκρουση

ΚΥΠΕ

Ικανοποιητικά εξελίσσεται η υγεία της 7χρονης που τραυματίστηκε την Πέμπτη σε τροχαίο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων στη Λευκωσία, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου την Πέμπτη, στις 19:40, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται 21χρονος συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 30χρονη με συνεπιβάτες την επτάχρονη κόρη της και άλλα δύο ανήλικα συγγενικά της πρόσωπα, ηλικίας 14 ετών και 7 ετών.

Πρόσθεσε ότι η επτάχρονη συνεπιβάτης, συγγενής της οδηγού, μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στη Λευκωσία λόγω του σοβαρού τραυματισμού της, ενώ ο 14χρονος κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η οδηγός του οχήματος, η 30χρονη με την 7χρονη κόρη της, εξετάστηκαν και απολύθηκαν, αφού δεν έφεραν σοβαρούς τραυματισμούς.

Συμπλήρωσε ότι ο οδηγός του άλλου οχήματος, 21 ετών, επίσης κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου για προληπτικούς λόγους ενώ η συνοδηγός του εξετάστηκε και απολύθηκε. Σε έλεγχο νάρκοτεστ που έγινε στον 21χρονο είχε μηδενική ένδειξη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση