ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καιρός: Σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, κυρίως σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και δυτικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά, νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά το απόγευμα στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα νότια και στα δυτικά παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα βόρεια παράλια όπως και στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες, χαμηλές κυρίως, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και παροδικά στα δυτικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ αργότερα στα δυτικά παράλια θα καταστεί λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται αρχικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις με τον καιρό να καθίσταται σύντομα κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές ώρες θα σχηματίζεται τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X