ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κ. Κληρίδης για Θανάση: «Συνομωσία σιωπής» - Πώς απαντά η κ. Ανδριάνα

Διαβάστε την ανάρτησή της

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» βρέθηκε ο πρώην Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, ο οποίος κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει την υπόθεση θανάτου του εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου. Μετά τις δηλώσεις που έκανε ο κος Κληρίδης, η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου σχολίασε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα όσα είπε απορώντας, «είναι όλοι πληρωμένοι και πουλημένοι».

Συγκεκριμένα, ο τέως Γενικός Εισαγγελέας ανέφερε πως έγιναν προσπάθειες και περαιτέρω βήματα για τη διερεύνηση της υπόθεσης, αλλά ήταν αδύνατον, αφού όπως είπε: «Υπήρξε αντίδραση, προβλήματα, συνομωσία σιωπής, παρέλευση χρόνου και όλα αυτά συνέτειναν να μην ήταν αποτελεσματική ούτε η περαιτέρω διερεύνηση που ακολουθήθηκε».

«Τα άτομα που χειρίζονταν την υπόθεση για κάποιους γνωστούς/άγνωστους λόγους επέμεναν να μείνει το έγκλημα στο σκοτάδι!»

Η μητέρα του εθνοφρουρού, Ανδριάνα Νικολάου απάντησε στον κ. Κληρίδη με ανάρτησή της και αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «Το 2013 ανέλαβε καθήκοντα ο Κώστας Κληρίδης και λέει τώρα ότι: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε περισσότερα βήματα στην διερεύνηση της υπόθεσης αλλά ήταν κάτι το αδύνατο. Υπήρξε αντίσταση, προβλήματα και μια συνωμοσία σιωπής….. Και βέβαια ήταν αδύνατο, διότι τα άτομα που χειρίζονταν την υπόθεση για κάποιους γνωστούς/άγνωστους λόγους επέμεναν να μείνει το έγκλημα στο σκοτάδι!».

Αυτούσια η ανάρτηση

Τα προηγηθέντα γεγονότα και τα ευρήματα μιλούν από μόνα τους!!!

Η άγρια δολοφονία του άτυχου †Θανάση διαπράχθηκε μετά από προηγηθέντα γεγονότα στο στρατόπεδο των Πολεμιδιών, από τους ναρκομανείς και ταραξίες της μονάδας του. Και όχι μόνο, αλλά, σύμφωνα με όσα μου έλεγε και με παρακαλούσε να τον φύγω από εκεί, και από γραπτές μαρτυρίες, αντιλήφθηκε διακίνηση ναρκωτικών από στελέχη του συγκεκριμένου στρατοπέδου! Το εκμυστηρεύτηκε και σε άτομο χωρίς να ξέρει τη σχέση του με τους εμπλεκόμενους και αφού τον κάλεσε και ο επιτελάρχης και μίλησαν, μετά που τον αγανάκτησαν, την επόμενη μέρα βρέθηκε νεκρός!

Η ανείπωτη τραγωδία συνέβη τον Σεμπτέμβρη 2005 επί διακυβέρνησης Τάσου Παπαδόπουλου και ο Γ. Εισαγγελέας τότε ήταν ο Πέτρος Κληρίδης με τον οποίο είχα μακράν αλληλογραφία και όπως μού έγραψε, έπρεπε να εξεταστούν οι Αξιωματικοί του γιού μου, τους οποίους δεν ανάκρινε κανένας, και ο ίδιος δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου!

Το 2013 ανέλαβε καθήκοντα ο Κώστας Κληρίδης και λέει τώρα ότι: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε περισσότερα βήματα στην διερεύνηση της υπόθεσης αλλά ήταν κάτι το αδύνατο. Υπήρξε αντίσταση, προβλήματα και μια συνωμοσία σιωπής…..»

Και βέβαια ήταν αδύνατο, διότι τα άτομα που χειρίζονταν την υπόθεση για κάποιους γνωστούς/άγνωστους λόγους επέμεναν να μείνει το έγκλημα στο σκοτάδι!

Όλες οι έρευνες που έγιναν, εκτός του κ. Μάτσα, όλοι οι άλλοι μάς έλεγαν ότι έπαιρναν οδηγίες από την Νομική Υπηρεσία! Άρα, δεν τους άφηναν να κάμουν την σωστή έρευνα και γι’ αυτό έμεινε το έγκλημα ανεξιχνίαστο, διότι ήθελαν να καλύψουν τους έμπορους των ναρκοτικών και τους δολοφόνους!

Παρόλο που ο †Θανάσης μιλούσε από μόνος του με την στάση που βρέθηκε ότι, κάποιοι τοποθέτησαν το άψυχο σώμα του κάτω από την γέφυρα ύψους 30 μέτρων, διότι βρέθηκε ανάσκελα με άθικτο σώμα, μίλησε και μετά την εκταφή ότι τον στραγγάλισαν, αφού βρέθηκε το υοειδές οστό σπασμένο στον λαιμό του, εντούτοις, κάποιοι ακόμα διερωτώνται εάν είναι αυτοχειρία! ΕΛΕΟΣ!!! ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! Δεν υπάρχουν άνθρωποι, έστω και με λίγη λογική και συναίσθημα σε αυτόν τον τοπο;;; Είναι ΟΛΟΙ πληρωμένοι και πουλημένοι;;;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X