ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η παμπόνηρη Λευκωσιάτισσα με τις απάτες που δεν την άντεξε ούτε ο άντρας της

Δεν δούλεψε ποτέ αλλά θησαύριζε! - Απάτες χιλιάδων ευρώ

Στέλλα Μάρκου

«Πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα» είναι η φράση που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της 39χρονης από τη Λευκωσία.

Η εν λόγω κυρία αν και δεν εργάστηκε ποτέ, έκανε «χρυσές» δουλειές αποσπώντας με απάτες χιλιάδες ευρώ από ανυποψίαστους πολίτες που έπεφταν θύματα στις καλοστημένες της παγίδες.


Ξάφρισαν την «Kult boutique» στη Λευκωσία – 100.000 ευρώ ζημιά


Η ποινή

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», βρήκε ένοχη σε όλες τις κατηγορίες την 39χρονη κάτοικο Δευτεράς. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, θα μπορούσε να μείνει στην ιστορία και ως η «γυναίκα που θα ήταν ικανή να πωλήσει πάγο ακόμα και στην Αλάσκα».

Να σημειωθεί ότι μόνο για τις υποθέσεις που απασχόλησαν το Δικαστήριο Λευκωσίας το ποσό που απέσπασε ήταν της τάξης τουλάχιστόν των 107.000 ευρώ, ενώ εκκρεμούν εναντίον της υποθέσεις σε Λεμεσό και Πάφο οι οποίες ανεβάζουν το συνολικό ποσό πέραν των 200.000 ευρώ.

Η παμπόνηρη δράση της

Η 39χρονη, σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Πολίτη», πλησίαζε τα υποψήφια θύματά της εμφανιζόμενη με όποια επαγγελματική ιδιότητα μπορεί κανείς να σκεφτεί! Άλλοτε ήταν στέλεχος ναυτιλιακών ή πετρελαϊκών εταιρειών, άλλοτε τηλεπικοινωνιακών, ενώ πλασαριζόταν μέχρι και ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών και τραγουδιστών.

Η επιλογή τους γινόταν μέσα από το φιλικό και οικογενειακό της περιβάλλον ή μέσω γνωριμιών που έκανε. Αξιοθαύμαστο δε είναι το γεγονός ότι έριξε τα δίχτυα της μέχρι και στο σχολικό περιβάλλον του παιδιού της.

Συνολικά οι παραπονούμενοι είναι στους 18 με κάποιους εξ αυτών να ισχυρίζονται ότι «μας κατέστρεψε την ζωή».

Η ανυπόφορη συμπεριφορά της και το «άδειασμα» του πρώην συζύγου της

Με τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα εντύπωση προκαλεί η στάση της, αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να βγάλει τρελούς τους πάντες ισχυριζόμενη πως τα χρήματα της τα έδιναν δανεικά.

Ενδεικτικό της ξεροκεφαλιάς της είναι πως μέχρι και ο πρώην σύζυγος της δήλωσε στο Δικαστήριο πως ο λόγος για τον οποίο χώρισαν είναι ο δόλιος τρόπος με τον οποίο αποσπούσε χρήματα από ανθρώπους οι οποίοι αργότερα τα ζητούσαν από τον ίδιο.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι «είχε μπλέξει σε διάφορες τέτοιου είδους καταστάσεις και αυτό με έφερνε συχνά σε πολύ δύσκολη θέση».

Η δράση της

Αναμφίβολα με βάση και την απόφαση του Δικαστηρίου πρόκειται για μια εξωφρενική υπόθεση. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις της δράσης της ήταν αυτή της εξαπάτησης συγχωριανού της από τον οποίο απέσπασε 85.000 ευρώ σε δέκα διαφορετικές περιπτώσεις. Μία εξ αυτών ήταν και η «πώληση» οικοπέδων στην μαρίνα της Αγίας Νάπας.

Αγορά αυτοκινήτων, εργασία σε χώρες του εξωτερικού, εξασφάλιση ποδοσφαιρικών εισιτηρίων είναι μερικές από τις προσφιλείς μεθόδους που χρησιμοποιούσε.

Υπάρχει ακόμα μια παροιμία η οποία λέει πως ο «ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X