ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Μελίνα Ασλανίδου στην Παραμυθούπολη

Συνεχίζονται οι εορτασμοί

Η Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων φέτος είναι πιο λαμπερή από ποτέ. Εκατοντάδες επισκέπτες έχουν ήδη θαυμάσει τα παιχνίδια, τις δραστηριότητες, τους αγαπημένους καλλιτέχνες από κοντά ενώ οι εορτασμοί συνεχίζονται. Η Παραμυθούπολη ανοίγει τις πόρτες της καθημερινά με ελεύθερη είσοδο για όλους, ενώ το πλήρες πρόγραμμά της μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα της στο facebook.


Αυτή την εβδομάδα υποδεχόμαστε μια από τις πιο αγαπημένες σύγχρονες ερμηνεύτριες, την Μελίνα Ασλανίδου. Με τις μεγάλες επιτυχίες της στη βαλίτσα της και την πιο θετική χριστουγεννιάτικη ενέργειά της έρχεται την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 20:00 να μας παρασύρει στο δικό της ρυθμό.


Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε τον μεγάλο διαγωνισμό που διαρκεί έως τις 2 Ιανουαρίου και κατά τη διάρκεια του οποίου ένας τυχερός θα φύγει από την Παραμυθούπολη με ένα ολοκαίνουριο Ford Fiesta. O διαγωνισμός διεξάγεται καθημερινά μέσα από το ραδιόφωνό μας και τις αγαπημένες σας εκπομπές ενώ τα καθαρά έσοδα των μηνυμάτων σας δίδονται στο σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα».


Χρυσός Χορηγός: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Μέγας χορηγός: ΜΤΝ
Επίσημος αερομεταφορέας Blue AIR
Χορηγοί: ΠΑΡΚΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ, Ελληνικά Πετρέλαια ΕΚΟ, ΚΕΑΝΙΤΑ, ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ, Πατατάκια LAYS, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ, Εταιρία Α/φοι Λανίτης, σοκολάτες ΙΟΝ, μπάρες Nature Valley, έτοιμος καφές Elcafé, FORD
Χορηγοί επικοινωνίας Love FM και Wiz Urban Guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση