ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πανευτυχής η Μαρίε-Ελένη, όταν έσμιξε με την μητέρα της (Vid)

Πότε αναμένεται η επιστροφή τους στην Κύπρο

Επιμέλεια: Γιάννος Λύτρας

Στην αγκαλιά της σφίγγει, πλέον, την 4χρονη Μαρίε-Ελένη η μητέρα της, όπως έχει ανακοινωθεί μέσω της σελίδας «Help us bring her home».

Εντός των επομένων ωρών, αναμένεται η επιστροφή τους στην Κύπρο, καθώς όπως είχε δηλώσει προηγουμένως, ο δικηγόρος της οικογένειας, Λάρης Βραχίμης, η επιστροφή τους θα πραγματοποιηθεί, μόλις θα την έπαιρνε στα χέρια της.

Μιλώντας στην τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ ο κύριος Βραχίμης αποκάλυψε ότι ο κυριότερος λόγος που ώθησε τον πατέρα να παραδοθεί μετά από έξι μήνες από την απαγωγή της μικρής, ήταν η απόφαση των Νορβηγικών Αρχών όπως παγοποιηθούν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί σε συνδυασμό με την απόφαση του Νορβηγικού Δικαστηρίου όπως του απαγγελθούν κατηγορίες για κακοποίηση του παιδιού.

Πανευτυχής η Μαρίε-Ελένη

Όπως δήλωσε στο TV One η Λώρα Στυλιανού, η δικηγόρος που συνόδευσε την μητέρα στην Νορβηγία, η 4χρονη Μαρίε-Ελένη ήταν πανευτυχής, την στιγμή που αντάμωσε ξανά με την μητέρα της.

Όσο για το πότε αναμένεται η επιστροφή τους στην Κύπρο, η κ. Στυλιανού ανέφερε ότι απομένουν μερικές διαδικασίες, που πρέπει να διεκπεραιωθούν και τότε, μάνα και κόρη θα επιστρέψουν στο νησί.

Ακούστε τι δήλωσε στο «Όλα για 'σένα»:

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση