ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Κύπρια Νικολέτα είναι η «πύρινη» φωνή του Αρτέμη Σώρρα; (vid)

Τα βίντεο της 20χρονης φοιτήτρια μουσικής σχολιάζονται ποικιλοτρόπως

Ο Αρτέμης Σώρρας αποτελεί ίσως μία από τις πιο αμφιλεγόμενες μορφές αυτή την στιγμή στην Ελλάδα αφού κάποιοι τον θεωρούν τυχοδιώκτη ενώ για τους οπαδούς του είναι ο σωτήρας της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου.

Ο κ. Σώρρας συνελήφθη στις 16 Ιουνίου, από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής στον Αλιμο και, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αφήσει γενειάδα και μακριά μαλλιά ώστε να μην αναγνωρίζεται εύκολα . Να σημειωθεί ότι είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οχτώ ετών χωρίς αναστολή με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Το τελευταίο διάστημα στα βίντεο υποστήριξης του Αρτέμη Σώρρα πρωταγωνιστεί μια 20χρονη Κύπρια που δηλώνει ένθερμη υποστηρικτής του. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο Πρώτο Θέμα, η Νικολέτα Σαββίδου μεγάλωσε στην Πάφο και μόλις τελείωσε το σχολείο, έφυγε για την Αμερική για να σπουδάσει μουσική στη Βοστόνη. Την εντοπίσαμε τηλεφωνικά στην Κύπρο, όπου επέστρεψε για το καλοκαίρι, αλλά και για να διαδώσει το λόγο του Αρτέμη Σώρρα. Μυστικά που της αποκαλύφθηκαν πριν από δύο χρόνια, όταν επισκέφθηκε για πρώτη φορά την «Ελλήνων Συνέλευσις», συνοδεύοντας τη μητέρα της, καθηγήτρια στο επάγγελμα: «Έχω συναντήσει προσωπικά τον κ.Αρτέμη Σώρρα και στην Ελλάδα, αλλά και στην ομιλία της Ελλήνων Συνέλευσης στην Κύπρο το 2016. Έχω να ομολογήσω ότι είναι από τους σπουδαιότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, με καθαρό, δίκαιο, αληθινά Ελληνικό πνεύμα. Ο μόνος στην σύγχρονη εποχή μας που όχι μόνο απέδειξε στους πολίτες το μεγαλείο του πλούτο τους, αλλά έχει ένα τεράστιο όραμα την εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας, μιας πολιτείας με αξίες, αρχές και πολιτειακούς, πραγματικούς νομούς».

Στην συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει ότι, η νεαρή Κύπρια αποδείχθηκε από τα πιο ενεργά στελέχη του Σώρρα. Είναι ιδρυτικό μέλος δύο εκ των συνολικά τριών γραφείων της Ε.Σ.Υ. στη Μεγαλόνησο, δύο στην Πάφο και ένα στη Λεμεσό, τα οποία έχουν συνδρομή όπως και τα αντίστοιχα στην Ελλάδα, κάτι που θεωρεί απολύτως φυσιολογικό

Σε βίντεο που έχει ανεβάσει πρόσφατα στο facebook της και στο οποίο απευθύνεται στους διαδικτυακούς της φίλους μιλώντας στα αγγλικά, αναφέρει τα πιο κάτω, «Πώς είναι δυνατόν να έχουν συλλάβει κάποιον που το μόνο που ζητά είναι να ενωθούν όλοι οι άνθρωποι στην Ελλάδα και παγκοσμίως; Πώς είναι δυνατόν να συλλαμβάνουν κάποιον, ο οποίος έχει προστατεύσει την Ελλάδα από την πτώχευση και την οικονομική κρίση;».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση