ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η κερδοφόρα «μπίζνα» στα κατεχόμενα με πελάτες Βρετανούς (pics)

Διαλέγουν το φύλο των παιδιών τους

Με τίτλο, «Όλα είναι νόμιμα εδώ »: Τα βρετανικά ζευγάρια δελεάζονται σε μια άνομη «πόλη φάντασμα» όπου μπορούν να αποφύγουν το βρετανικό δίκαιο και να επιλέξουν το φύλο του μωρού τους, η Daily Mail παρουσιάζει την επιχείρηση που στήθηκε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο η επιλογή φύλου παιδιού είναι παράνομη και οι γιατροί κινδυνεύουν να διωχθούν ποινικά. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα «στη Βόρεια Κύπρο, η οποία δεν αναγνωρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη, «όλα είναι νόμιμα» σύμφωνα με έναν εργαζόμενο στην κλινική γονιμότητας».



Οι Βρετανοί γιατροί προβαίνουν σε προκαταρκτικές εξετάσεις πριν στείλουν τα ζευγάρια στο νησί (Κύπρο) για την τελική διαδικασία.
Δημοσιογράφοι της Daily Mail που παρίσταναν το ζευγάρι επισκέφθηκαν την κλινική στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και περιγράφουν την διαδικασία που ακολούθησαν. Αφού συμπληρώσαν μια φόρμα, το «ζευγάρι» οδηγήθηκε σε ένα άλλο γραφείο για να συζητήσουν τη διαδικασία επιλογής φύλου του επόμενου παιδιού τους.

Η υπεύθυνη τους εξήγησε ότι το κέντρο συνεργάζεται με κάποιες κλινικές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το τελευταίο στάδιο απαιτεί την παραμονή του ζευγαριού στην Κύπρο για περίπου μία εβδομάδα, όπου θα γίνει η τοποθέτηση των εμβρύων, «Η επιλογή φύλου κοστίζει 8.000 ευρώ», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η υπεύθυνη.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X