ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η έκκληση της Αστυνομίας με αφορμή την επίθεση σε καταστηματάρχη οπτικών

Να μην δρουν από μόνοι τους, ζητά η Αστυνομία από όσους έρχονται αντιμέτωποι με εγκληματίες

ΚΥΠΕ

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για εντοπισμό του φερόμενου δράστη ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε κατάστημα στο κέντρο της Πάφου, ενώ με αφορμή την επίθεση που φέρεται να δέχτηκε ο καταστηματάρχης στην προσπάθειά του να αναχαιτίσει τον δράστη, προτρέπει τους πολίτες που είναι θύματα παρόμοιων καταστάσεων να μην δρουν από μόνοι τους, αλλά να ενημερώνουν άμεσα την Αστυνομία.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, είπε πως η Αστυνομία Πάφου συνέλλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα αποσταλούν σε εργαστήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Πρόσθεσε πως η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις στην γύρω περιοχή και αναζητεί μαρτυρία που θα την οδηγήσει στην εξιχνίαση αυτού του αδικήματος.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου το ΤΑΕ Πάφου διερευνά υπόθεση διάρρηξη καταστήματος και κλοπής, ληστείας, σοβαρής μορφής τραυματισμού και μαχαιροφορίας, τα οποία διαπράχθηκαν λίγο πριν τις 5.00 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Κατά την ληστεία φέρεται να κλάπησαν 100 ζεύγη γυαλιών, ενώ κάποια εξ αυτών εντοπίστηκαν στη σκηνή αλλά και σε σημείο που φέρεται να κρυβόταν ο δράστης, όπου εντοπίστηκε από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, ηλικίας 56 και 27 χρονών.

Ο 27χρονος που φέρεται να τραυματίστηκε με μαχαίρι στον δεξιό καρπό από τον δράστη, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου για περίθαλψη, από όπου ακολούθως πήρε εξιτήριο. Ο φερόμενος δράστης καταζητείται.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση