ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η άνοιξη ήρθε και στο Μακάρειο» (pic,vid)

Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε τον «κακό μάγο»

Τα πιο απλά πράγματα καμιά φορά είναι και τα πιο σημαντικά. Ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά μπορούν να δώσουν «ζωή», δύναμη, ευτυχία. Πόσο μάλλον αν όλα αυτά αφορούν μικρά παιδιά. Παιδιά που ο «κακός μάγος» τα έβαλε από νωρίς στα δύσκολα.

Μέσα από ανάρτηση της «Reaction Cyprus» στην επίσημη ιστοσελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενημερωθήκαμε για την κίνηση ανθρωπιάς στην οποία προχώρησαν. Επισκέφθηκαν το Μακάρειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα το τμήμα με τα μικρά παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο για να τους προσφέρουν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς, μακριά από τις επώδυνες θεραπείες.

Κάποιες φορές τα λόγια είναι απολύτως περιττά… μια τέτοια είναι και τώρα!

Η ανάρτηση

«Μια φορά και ένα καιρό, ο κακός μάγος του Χειμώνα προσπάθησε με μαγικά και ξόρκια να κρατήσει την Άνοιξη έξω από το Μακάριο Νοσοκομείο Παίδων... Η επιμονή και η δύναμη της Άνοιξης, του Winnie, της Tinkerbell, της πεταλούδας, της μελισσούλας και της Poppy από τους ευχούληδες κατάφεραν να νικήσουν τον κακό μάγο, πετώντας τον έξω από το νοσοκομείο και μετά από δωμάτιο σε δωμάτιο... έφεραν την άνοιξη και τα χαμόγελα στα μικρά παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάριο.

Η επίσκεψη διοργανώθηκε από τους εθελοντές του Οργανισμού #REACTION, του Isavella KIDS και του fantasticeshop.com και υποστηρίχθηκε από: Τράπεζα Κύπρου (Bank of Cyprus), ΛΠ. Φραγκεσκίδης - Michelin Cyprus, την Unicars, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ( University of Nicosia) και το Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων του Ελληνικού Δημοτικού & Νηπιαγωγείου The GC School of Careers»

Το βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X