ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Lidl Food Academy Οn The Go φέρνει το Taste the Summer στην Πάφο!

H Lidl Κύπρου κι αυτό το καλοκαίρι πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές της εκδηλώσεις με την LFA On The Go για να φτάσει πιο κοντά σε ακόμη περισσότερο κόσμο η εμπειρία της Lidl Food Academy! Για αρχή, η πρώτη γεύση του καλοκαιριού θα κάνει στάση στην Πάφο, στο κατάστημα Lidl Aγίου Παύλου στις 8 και 9 Ιουλίου.

Τι να περιμένετε;

Oι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαγειρικά show και σεμινάρια από τον εξειδικευμένο σεφ της Lidl Food Academy για Κρητική Κουζίνα και Εύκολα και ασιατικά πιάτα! Στο τέλος κάθε μαθήματος θα μπορούν να απολαύσουν τα πιάτα του σεφ, να κάνουν ερωτήσεις και πάρουν τις συνταγές στο σπίτι.

Οι μικροί μας φίλοι τα πρωινά του συγκεκριμένου Σαββατοκύριακου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα Little Chefs για την παρασκευή αγαπημένων τους γλυκών όπως το Τιραμισού Σοκολάτας και το Cheesecake!

Kαι φυσικά, και τις 2 βραδιές, οι τυχεροί συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παγωμένες μπύρες και νόστιμο bbq στον ειδικά διαμορφωμένο κήπο του καταστήματος που θα έχει γίνει πια ένα μοναδικό Beer Garden!

Πώς θα λάβετε συμμετοχή;

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το κάθε event και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα της Lidl Food Academy ώστε να μπουν στην κλήρωση για μια διπλή πρόσκληση.

Δηλώστε συμμετοχή: www.lidlfoodacademy.com.cy/taste-the-summer-2023-pafos

Stay tuned με όλες τις δράσεις της Lidl Food Academy ακολουθώντας τη και στα social media

Facebook page: https://www.facebook.com/lfacyprus

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση