ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γυναίκα υποστηρίζει πως την έσωσε το κυπριακό γάλα γαϊδούρας

«Είναι απλά απίστευτο να μην πονώ τόσο πολύ κάθε μέρα»

24news team

Κρέμα φτιαγμένη από κυπριακό γάλα γαϊδούρας και κατασκευασμένη στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, έκανε μια 46χρονη Βρετανίδα, που πάσχει από έκζεμα να ανακουφιστεί από τους πόνους. Η σελίδα «Greek city times» επικαλούμενη δηλώσεις της αναφέρει πως η γυναίκα, πάλευε με τη ξηροδερμία για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, αλλά υπέστη μια ιδιαίτερα επώδυνη έξαρση μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο πριν από τρία χρόνια. Το έκζεμα εξαπλώθηκε στα δάχτυλα, στην παλάμη και στον καρπό της, με αποτέλεσμα να έχει αφόρητους πόνους. Της ήταν δύσκολο ακόμα και να μαγειρέψει, να ντυθεί, να κάνει μπάνιο, «ήταν όλα επώδυνα», τονίζει η ίδια.

Η Ρόζα Ένφιλντ, μητέρα δύο παιδιών, δοκίμασε μια σειρά από εναλλακτικές θεραπείες, όμως τίποτα δεν πέτυχε. Τελικά ανακάλυψε την συγκεκριμένη κρέμα από γάλα γαϊδούρας και όπως αναφέρει παρατήρησε βελτίωση στο δέρμα της μέσα σε μια εβδομάδα από τη χρήση της αλοιφής. Μετά από ένα μήνα, η 46χρονη γυναίκα είπε ότι τα χέρια της επέστρεψαν στο φυσιολογικό και ότι είναι σε θέση να ζει κανονικά. «Η ανακούφιση που νιώθω είναι απερίγραπτη. Εκτός από την εμφάνιση των χεριών μου, είναι απλά απίστευτο να μην πονώ τόσο πολύ κάθε μέρα».

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών, το γάλα γαϊδούρας είναι παρόμοιο με το μητρικό γάλα και είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες και απαραίτητα λιπαρά οξέα με «ιδιαίτερα θρεπτικά οφέλη». Τώρα γίνεται επίσης ένα δημοφιλές συστατικό που χρησιμοποιείται σε πολλά βιολογικά προϊόντα ομορφιάς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση