ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γερή μπάζα για διαρρήκτες στη Λάρνακα

Ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα οικογενειακής κληρονομιάς

Ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα οικογενειακής κληρονομιάς, κλάπηκαν χθες από οικία στα Περβόλια, στην οποία διέμενε 31χρονος από τη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 18.15 το απόγευμα καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου από 31χρονο ιδιωτικό υπάλληλο από τη Λάρνακα ο οποίος ενοικιάζει και διαμένει σε οικία στα Περβόλια, ότι χθες μεταξύ των 07.15 – 18.15, διαρρήχθηκε το σπίτι του και κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα και περιουσία που είναι οικογενειακά κειμήλια.

Σύμφωνα με την καταγγελία κλάπηκαν μεταξύ άλλων ένα laptop αξίας 300 ευρώ, ένα i-pad αξίας 400 ευρώ, δύο ρολόγια, ένα ηλεκτρονικό ρολόι άγνωστης αξίας, δύο κινητά τηλέφωνα αξίας 350 ευρώ, ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο, ένα ελβετικό συλλεκτικό ρολόι άγνωστης αξίας, ένα χρυσό σταυρό και δύο χρυσά δακτυλίδια με διαμάντια άγνωστης αξίας που είναι οικογενειακή κληρονομιά, ένα άτλαντα του 1896 δερματόδετο και 250 ευρώ σε μετρητά.

Στη σκηνή μετέβησαν στη σκηνή άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο δράστης ή οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο στην οικία, αφού εισήλθε από κλειστή αλλά όχι κλειδωμένη πόρτα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού.

Η σκηνή ερευνήθηκε και δακτυλοσκοπήθηκε και λήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφάλεια, ενώ στο σπίτι δεν υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού και κλειστό σύστημα παρακολούθησης.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X